Spuitgietbedrijf AWA Molding

Spuitgietbedrijf AWA Molding

AWA Molding is een professioneel spuitgietbedrijf in Drachten dat al meer dan twintig jaar kwalitatief hoogwaardige kunststof producten ontwikkelt en produceert.

AWA Molding houdt zich sinds 1991 bezig met het spuitgieten van thermoplastische kunststoffen, tot een productgewicht van ca. 700 gram. Wij beschikken over spuitgietmachines tot 2800 kN, waarmee kunststof producten tot ongeveer 20x30 cm geproduceerd kunnen worden.

AWA Molding richt zich voornamelijk op het MKB en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige kunststof producten met kleine toleranties en strenge visuele eisen. In ons portfolio worden enkele producten getoond die we in de afgelopen twintig jaar hebben geproduceerd.

Spuitgieten is onze core business. Daarnaast is AWA Molding gespecialiseerd in de productontwikkeling van kunststof producten. Wij helpen u graag met het uit-ontwikkelen van een product, om het vervolgens ook voor u te spuitgieten. Voor het gehele traject van productontwikkeling kunt u bij ons terecht.

Bedenk dat spuitgieten als productieproces, in de regel, economisch pas interessant is wanneer u (ten minste) ca. 3.000 producten afneemt. Bij kleinere series is spuitgieten doorgaans niet rendabel omdat de kosten van spuitgieten mede worden bepaald door de (relatief hoge) kosten die eenmalig moeten worden gemaakt om een matrijs te fabriceren.

NRK PVT

AWA Molding is aangesloten bij de Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK) en NRK PVT Kunststofverwerkers.

Meer informatie

WIlt u meer weten over AWA Molding of wilt u weten of wij uw kunststof product kunnen maken? Neem dan contact op door te bellen naar 0512-525505 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op

PORTFOLIO

CONTACTGEGEVENS

Adres:
De Kletten 12-16
9206 BA Drachten

 

KvK: 01062007
BTW: NL 8103 14940 B01
IBAN: NL 66 RABO 038 90 97 101

HEEFT U EEN IDEE VOOR EEN NIEUW PRODUCT?

ONTDEK OF WIJ U KUNNEN HELPEN