Kunststof tandwielen

Het systeem dat AWA Molding heeft ontwikkelt voor het spuitgieten van kleinere series is ideaal voor het produceren van tandwielen, tandriemschijven en overige aandrijfcomponenten.

De matrijskosten zijn voor kunststof tandwielen relatief laag (vanaf ca. 3.000,-). Het systeem is daardoor al geschikt voor kleinere jaarafnames, vanaf ca. 3.000 stuks.

Kleine series spuitgieten

Wilt u meer informatie over kunststof tandwielen of wilt u weten of AWA Molding tandwielen voor u kan spuitgieten? Neem dan direct contact met ons op

Constructiegegevens

Materiaal: PBT, POM.
Productgewicht: tot 25 gr.
Min. jaarbehoefte: vanaf 3.000 st.

Afmetingen

Buitendiameter max: 65 mm.
Buitendiameter min: 8 mm.
Producthoogte max: 40 mm.
Producthoogte min: 2 mm.

Richtlijnen voor de constructie

Direct na het vastleggen van de basisparameters van een tandwiel (moduul, aantal tanden, asdiameter), kan de constructie afgerond worden. Het is erg belangrijk om de juiste proporties aan te houden, zodat de maatvoering stabiel blijft.

Een ideale tandwielconstructie in plaatjes

Met het systeem zijn kleine ondersnijdingen mogelijk, zodat aansluitende montagehandelingen kunnen worden vereenvoudigd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over kunststof tandwielen of wilt u weten of AWA Molding tandwielen voor u kan spuitgieten? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie of stellen graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u op.

Neem contact op

PORTFOLIO

CONTACTGEGEVENS

Adres:
De Kletten 12-16
9206 BA Drachten

 

KvK: 01062007
BTW: NL 8103 14940 B01
IBAN: NL 66 RABO 038 90 97 101

HEEFT U EEN IDEE VOOR EEN NIEUW PRODUCT?

ONTDEK OF WIJ U KUNNEN HELPEN